vestavná mikrovlnná trouba • objem 20 l • Urban Colors Night Black/černé sklo • 3 druhy ohřevu • 5 stupňů výkonu mikrovln (max. 750 W) • gril (1000 W) • paměť pro 3 postupy • QuickStart • rozmrazování • nerezový interiér • otočný talíř s průměrem 24 cm • dotykový displej a ovladač • grilovací mřížka
Mikrovlnka s grilem |
|
![]() |
Hledáte elegantní vestavnou mikrovlnnou troubu s klasickým designem a bez zbytečných výstřelků? Teka ML 8200 BIS B vám nabídne všechny potřebné funkce, objem 20 litrů a také dostačující výkon. Mimo klasického ohřevu pomocí mikrovln najdete v její výbavě i gril. Mikrovlny s grilem zaručují rychle a snadno rovnoměrnější vaření, vždy s perfektními výsledky. |
Snadná instalace |
|
Pro snadnou instalaci mikrovlnné trouby je její čelní rámeček ke spotřebiči již připevněn a proces montáže je tak výrazně rychlejší. Naši novou mikrovlnnou troubu můžete mít připravenou k provozu za pouhých 5 minut pomocí 4 šroubů. Nerezový interiér je zárukou dlouhé životnosti a také snadné údržby. Dvířka mají dvojité sklo pro ještě lepší izolaci a otevírají se vlevo. Součástí výbavy je otočný skleněný talíř o průměru 24 centimetrů. Další praktickou součástí výbavy je funkce pro rozmrazování. |
![]() |
Pohodové ovládání |
|
![]() |
Kombinace mechanického a dotykového ovládání s LED displejem je velice intuitivní, a snadno se tak doberete k požadovaným výsledkům. Můžete vybírat z 5 úrovní mikrovlnného ohřevu a ze 3 pracovních postupů. Anebo jen sáhnout po funkci Quick Start pro rychlé spuštění. S mikrovlnnou troubou Teka ML 8200 BIS B si můžete do paměti uložit různé stupně výkonu a doby ohřevu tak, abyste mohli své oblíbené recepty opakovat tolikrát, kolikrát jen chcete. |
Funkce grilování se již běžně nachází v klasických i mikrovlnných troubách. V případě standardních pečicích trub můžete tuto funkci využít pro pečení větších kusů masa. Některé, včetně stolních modelů, bývají vybaveny otočným rožněm pro rovnoměrné opečení pokrmu ze všech stran.
Grilování u mikrovlnných trub je oblíbené zejména pro to, že dodává pokrmům zlatavou barvu a křupavou kůrčičku, která výrazně zlepšuje jejich chuť. Nejčastěji se používá pro přípravu párků, klobásek, tenkých plátků masa nebo k zapékání baget a lasagní.