Pomalé hrnce
Hitem současnosti jsou díky zdravé přípravě jídla pomalé hrnce. Podstatou pomalého vaření je příprava pokrmů při nízké teplotě. Hlavní výhodou je, že si jídlo zachová své výživové hodnoty, vitamíny a vysokou kvalitu. I přesto, že vaření trvá až 10 hodin, pokrm neztratí svou chuť ani živiny. Díky nízkým teplotám nedochází k odpařování a jídlo bude dokonale šťavnaté. Pomalý hrnec je ideální k přípravě silných vývarů, poctivých gulášů i všech druhů mas. Během přípravy jídla se nemusíte o nic starat, a proto můžete hrnec večer zapnout a po probuzení máte vařeno. Díky nízkým teplotám se pokrm nepřipálí a nedochází k odpařování. Velkou výhodou je také značná úspora elektrické energie, která je oproti troubě či sporáku skutečně výrazná.
Filtr
NOVÉ MOŽNOSTI PŘÍPRAVY KŘUPAVÝCH POKRMŮ: Proměňte svůj multifunkční hrnec v horkovzdušnou fritézu díky příslušenství pro horkovzdušné smažení Turbo...
2 103 Kč