Pomalé hrnce
Hitem současnosti jsou díky zdravé přípravě jídla pomalé hrnce. Podstatou pomalého vaření je příprava pokrmů při nízké teplotě. Hlavní výhodou je, že si jídlo zachová své výživové hodnoty, vitamíny a vysokou kvalitu. I přesto, že vaření trvá až 10 hodin, pokrm neztratí svou chuť ani živiny. Díky nízkým teplotám nedochází k odpařování a jídlo bude dokonale šťavnaté. Pomalý hrnec je ideální k přípravě silných vývarů, poctivých gulášů i všech druhů mas. Během přípravy jídla se nemusíte o nic starat, a proto můžete hrnec večer zapnout a po probuzení máte vařeno. Díky nízkým teplotám se pokrm nepřipálí a nedochází k odpařování. Velkou výhodou je také značná úspora elektrické energie, která je oproti troubě či sporáku skutečně výrazná.
Filtr
pomalý elektrický hrnec • vnitřní keramická nádoba o objemu 6 l • 3 programy (pomalé vaření, vaření metodou Sous Vide, pečení s teplotní sondou) •...
2 799 Kč
2 490 Kč
pomalý hrnec • příkon 210 W • objem nádoby 3,5 l • 3 stupně výkonu (2 stupně vaření, 1 stupeň ohřívání) • digitální časový spínač • vyjímatelná...
1 932 Kč
1 790 Kč
pomalý hrnec • příkon 220 W • objem 4,7 l • 2 teplotní stupně (nízký, vysoký) • časovač • displej • funkce Keep Warm pro udržování teploty •...
1 990 Kč
pomalý hrnec • objem nádoby 3,5 l • až 4 porce jídla • 2 stupně • režim Udržuj teplé • digitální displej • časovač • vyjímatelná keramická nádoba •...
1 990 Kč
1 790 Kč