vestavná mikrovlnná trouba • objem 25 l • mikrovlnný výkon 900 W • výkon grilu 1000 W • 6 stupňů výkonu • průměr otočného talíře 31,5 cm • 8 automatických programů • elektronický časovač • dotykové a tlačítkové ovládání • displej • signál při ukončení procesu • dětský zámek • ochrana proti otiskům prstů • 38,8x59,5x38,5 cm
.jpg)
Ohřev i grilování
Vestavná mikrovlnná trouba Mora VMT 442 X je vybavena řadou funkcí, které vám usnadní každodenní přípravu pokrmů. K dispozici je rovněž praktický gril, díky němuž jednoduše opečete menší množství masa nebo dokřupava rozpečete starší pečivo.
Už žádné otisky
Mikrovlnná trouba Mora je opatřena speciální povrchovou úpravou AntiFinger, která účinně zabraňuje setrvávání nežádoucích otisků prstů na ploše spotřebiče.
Tuto praktickou vlastnost jistě ocení hlavně rodiče malých dětí, které mají v oblibě vše hojně osahávat, a často tak po sobě zanechávají otisky a stopy.
.jpg)
.jpg)
Odolné vnitřní prostory
Vnitřek mikrovlnné trouby Mora VMT 442 X je vyroben z kvalitní nerezové oceli, která vyniká především velice vysokou odolností a maximální hygienou.
Dalším benefitem plynoucím z kvalitně zpracovaného vnitřního prostoru je bezesporu možnost snadné údržby, nevyžadující vynaložení většího fyzického úsilí.
Funkci časovače dnes běžně najdete u různých druhů elektrospotřebičů. Ať už jde o sporák, varnou desku nebo třeba ventilátor, všude tam funguje jako šikovná pomůcka, která vám usnadní každodenní život. V případě sporáku nebo multifunkční trouby ohlídá jídlo. Máte-li ji také u ventilátoru či u digestoře, nemusíte se starat o jejich včasné vypnutí.
Funkce grilování se již běžně nachází v klasických i mikrovlnných troubách. V případě standardních pečicích trub můžete tuto funkci využít pro pečení větších kusů masa. Některé, včetně stolních modelů, bývají vybaveny otočným rožněm pro rovnoměrné opečení pokrmu ze všech stran.
Grilování u mikrovlnných trub je oblíbené zejména pro to, že dodává pokrmům zlatavou barvu a křupavou kůrčičku, která výrazně zlepšuje jejich chuť. Nejčastěji se používá pro přípravu párků, klobásek, tenkých plátků masa nebo k zapékání baget a lasagní.