mikrovlnná trouba • objem 20 l • mikrovlnný výkon 700 W • výkon grilu 800 W • 5 úrovní ohřevu • otočný talíř o průměru 24,5 cm • možnost kombinovaného provozu • nerezový vnitřek • otvírání dvířek do boku • elektronické ovládání • digitální displej • signál při ukončení procesu • vnější rozměr 37,6×59,2×31,3 cm
Styl a elegance |
|
Mikrovlná trouba Mora VMT 422 W v nadčasově střídmém bílem provedení stylově i funkčně obohatí vaši kuchyni. Elegantní provedení s intuitivním elektronickým ovládáním přechází v nerezový vnitřní prostor s objemem 20 l, do kterého je umístěný otočný talíř s průměrem 24,5 cm. Příprava lahodných pokrmů bude ještě snazší a příjemnější. |
![]() |
Skvělá pomocnice v kuchyni |
|
![]() |
Spolehnout se můžete nejen na klasické mikrovlnné ohřívání. Samozřejmostí je také režim grilování a využít můžete i kombinovaný režim. Při klasickém mikrovlnném ohřívání Mora VMT 422 W nabídne výkon až 700 W s možností výběru pěti výkonnových stupňů. K dispozici je i funkce rozmrazování. Funkce grilování disponuje výkonem až 800 W a provozována může být až ve čtyřech režimech, přičemž mezi ně patří i možnosti kombinace s mikrovlnným provozem. Tyto programy jsou vhodné pro přípravu ryb či gratinovaných pokrmů nebo při výraznějším podílu doby grilování také pudinků, suflé, omelet či pečených brambor. |
Moderní design a chytrý provoz |
Vestavná mikrovlnná trouba MORA VMT 422 W v sobě spojuje precizní design a skvělou funkčnost. Potěší taktéž jednoduchostí provozu. Nechybí ani všechny potřebné funkce jako časovač nebo šikovné otevírání dvířek pomocí tlačítka. Součástí je také grilovací rošt. Mikrovlnka je vhodná k zabudování do prostoru s výškou 35,8 - 36,5 cm a šířkou 56 - 56,6 cm. Hloubka police by měla činit alespoň 55 cm. |
Funkce grilování se již běžně nachází v klasických i mikrovlnných troubách. V případě standardních pečicích trub můžete tuto funkci využít pro pečení větších kusů masa. Některé, včetně stolních modelů, bývají vybaveny otočným rožněm pro rovnoměrné opečení pokrmu ze všech stran.
Grilování u mikrovlnných trub je oblíbené zejména pro to, že dodává pokrmům zlatavou barvu a křupavou kůrčičku, která výrazně zlepšuje jejich chuť. Nejčastěji se používá pro přípravu párků, klobásek, tenkých plátků masa nebo k zapékání baget a lasagní.