vestavná mikrovlnná trouba • objem 20 l • výkon až 800 W • 5 úrovní ohřevu • otočný talíř o průměru 245 mm • nerezové provedení • vhodná pro instalaci do horní skříňky s hloubkou min. 34 cm • mechanické ovládání • automatické rozmrazování podle času • rámeček již namontovaný na troubu • elektrické napětí 230 V • rozměry 59,5 × 38,8 × 34,4 cm
Spolehlivá mikrovlnná trouba |
|
Chcete svou kuchyň poskládat z vestavných spotřebičů a poohlížíte se po vhodné mikrovlnné troubě? V tom případě nám dovolte, abychom vám představili model Mora VMT 125 X. Jedná se o spolehlivý spotřebič, který vás potěší dostatečným objemem 20 litrů, elegantním nerezovým provedením i jednoduchým mechanickým ovládáním s 5 výkonovými stupni. Nerezový interiér této vestavné mikrovlnné trouby skrývá otočný talíř o průměru 245 mm. Jeho stálé otáčení je zárukou efektivního a rovnoměrného ohřívání jídla bez nežádoucích studených míst. |
![]() |
Praktické vestavné provedení |
Tato mikrovlnná trouba je vyrobena v praktickém vestavném provedení, díky čemuž může krásně splynout s designem vaší kuchyně. Hodí se přitom pro instalaci do horní skříňky s hloubkou minimálně 34 cm. Otevírání trouby je řešeno do boku. Rozměry této vestavné mikrovlnné trouby činí 59,5 × 38,8 × 34,4 cm. Montáž spotřebiče je velmi jednoduchá, neboť rámeček je již namontovaný na troubu. |
![]() |
Ohřívání i rozmrazování |
Prostřednictvím vestavné mikrovlnné trouby Mora VMT 125 X můžete snadno a rychle ohřívat celou řadu pokrmů. Spotřebič se totiž může pochlubit výkonem až 800 W, přičemž nabízí 5 různých výkonových stupňů. Samozřejmostí je u tohoto spotřebiče i funkce automatického rozmrazování podle času. Trouba pracuje s elektrickým napětím 230 V a její jmenovitý příkon činí 1450 W. |
Funkce grilování se již běžně nachází v klasických i mikrovlnných troubách. V případě standardních pečicích trub můžete tuto funkci využít pro pečení větších kusů masa. Některé, včetně stolních modelů, bývají vybaveny otočným rožněm pro rovnoměrné opečení pokrmu ze všech stran.
Grilování u mikrovlnných trub je oblíbené zejména pro to, že dodává pokrmům zlatavou barvu a křupavou kůrčičku, která výrazně zlepšuje jejich chuť. Nejčastěji se používá pro přípravu párků, klobásek, tenkých plátků masa nebo k zapékání baget a lasagní.