Přebytky ovoce? Nevadí |
|
Sušení je generacemi prověřený způsob konzervace potravin, který znaly už naše babičky a jenž se v domácích podmínkách zcela obejde bez použití chemie. To o průmyslově sušených produktech nelze vždy říct. Sušička ovoce Guzzanti GZ 507 vám pomůže zpracovat nečekané přebytky sklizně ovoce, zeleniny, ale také třeba hub nebo bylinek. |
![]() |
Jednoduchá záležitost |
|
![]() |
Práce s Guzzanti GZ507 je vskutku jednoduchá. Stačí ovoce nakrájet na přibližně stejně velké dílky a umístit na síto. Ty zde mají průměr 30 centimetrů a použít jich můžete až pět. Pak jen stačí nastavit požadovanou teplotu, zde se nabízí široký interval 35 až 70 °C. Případně lze nastavit ještě dobu v rozmezí jedné až dvanácti hodin, po které se sušení automaticky ukončí. O zbytek se pak postará ventilátor, který rovnoměrně rozvádí teplo. Pro ještě lepší výsledek je jen čas od času dobré prohodit pořadí plat. Všechny informace uvidíte na přehledném LED displeji. |
Termostat je zařízení, které udržuje teplotu v požadovaném nastavení.
Udává nejvýše dosažitelný přikon spotřebice z elektrické sítě. Hodnota je dána součinem napětí spotřebiče a jeho proudovým odběrem.