Pro delší čerstvost |
|
Jak udržet potraviny déle čerstvé bez zbytečného použití chemie nebo mražení? Řešení se jmenuje vakuum. Bez přístupu vzduchu se pomaleji nebo vůbec nemnoží bakterie zodpovědné za rozkladné procesy. Vakuovačka G21 Onyx je rychlé a spolehlivé řešení určené pro univerzální fólie do šířky 28 centimetrů. Její hlavní předností je duální pumpa, která zajistí dokonalé odsátí vzduchu. O zbytek se pak postará výkonná svařovačka fólií, po jejímž použití zůstane na místě silný a trvanlivý svár. |
Vakuum pod kontrolou |
|
S vakuovačkou Onyx G21 máte více možností, než jen klasickou práci s fóliemi a se sáčky. Pomocí Funkce Pulse Vakuum můžete nastavit manuální odsávání vzduchu. Stejně tak lze ručně určit dobu svařování, abyste vždy dosáhli optimálních výsledků, a to i u hrubějších fólií. Můžete rovněž odsávat vzduch z kompatibilních dóz. Stačí jen na otvor napojit na hadičku dodávanou s nádobou a stisknout tlačítko. K diospozici jsou dózy různých tvarů a velikostí. |
Objevte vaření sous-vide |
|
Vakuum můžete využít nejenom k prodloužení čerstvosti potravin, ale i objevení nových kulinářských obzorů. Metoda pomalého vaření sous-vide se používá například u masa. To se ponoří zabalené ve fólii do velmi horké vody na delší dobu. Výsledkem je, že všechny šťávy ani chuť nemohou uniknout pryč. K sous-vide vám stačí jen obyčejný hrnec a speciální vařič. |