
Důmyslná kombinace bohaté výbavy a nevšedního designu
Candy CMXG 20 DR je výkonná mikrovlnná trouba, která vás na první pohled jistě okouzlí svým originálním červeným provedením. Kromě klasického ohřevu nabízí i grilovací funkci, která je ideální k přípravě burgerů, klobásek, slaniny nebo ryb.
K dispozici zde máte celých 20 l užitného objemu a 5 výkonnostních stupňů.
Široká škála chytrých programů
Jednou z velkých předností této mikrovlnky je její bohatá programová nabídka čítající 8 základních programů (pečivo, brambory, maso, ryby, zelenina, horké nápoje a moučníky).
Rodiny s malými dětmi uvítají šikovnou vychytávku v podobě speciálního programu, který je určen pro sterilizaci dětských lahviček. Zajímavým je jistě také program pro přípravu zdravých jídel, jako jsou například celozrnné těstoviny.


Jídlo, které si maximálně vychutnáte
Díky pokročilé technologii Cooking Surround můžete navždy zapomenout na nekvalitně připravené jídlo, které bylo horké na povrchu a studené uprostřed. Tento skvělý pomocník se spolehlivě postará o rovnoměrné prohřátí každého sousta.
Intuitivní elektronická obsluha
Ovládání trouby provádíte pomocí několika tlačítek a otočného knoflíku. Aby nedošlo k nechtěnému přepnutí daného nastavení, můžete ovládací panel zablokovat bezpečnostním zámkem. Jednotlivé programy a funkce se vám zobrazují na digitálním displeji s ukazatelem času. Pro úsporu energie se displej v případě nečinnosti sám vypne.
Mikrovlnná trouba Candy CMXG 20 DR je volně stojící model s protiskluzovými nožkami a levým otevíráním dvířek, která jsou opatřená praktickým madlem.

Funkce grilování se již běžně nachází v klasických i mikrovlnných troubách. V případě standardních pečicích trub můžete tuto funkci využít pro pečení větších kusů masa. Některé, včetně stolních modelů, bývají vybaveny otočným rožněm pro rovnoměrné opečení pokrmu ze všech stran.
Grilování u mikrovlnných trub je oblíbené zejména pro to, že dodává pokrmům zlatavou barvu a křupavou kůrčičku, která výrazně zlepšuje jejich chuť. Nejčastěji se používá pro přípravu párků, klobásek, tenkých plátků masa nebo k zapékání baget a lasagní.