Dolní a horní topné těleso se postará o to, aby se vaše pokrmy připravovaly s obou stran rovnoměrně. Nechybí však ani plošné osvětlení trouby pro pohodlnou kontrolu připravovaného pokrmu.
Další informace funkce:
- Digitální displej – s možností nastavení doby pečení, denního času a minutky, nastavení konce pečení a odloženého startu pečení, zobrazuje teplotu při pečení
- Čisticí systém Cataluxe – umožňuje čistit troubu tím nejúčinnějším způsobem. Mastnotu a nečistoty spálí na jemný popílek, který lze snadno vytřít.
- Systém ThermiC°Air – inteligentní horkovzdušný systém, který zajišťuje rovnoměrnou cirkulaci horkého vzduchu uvnitř trouby a proces přípravy jídel je tak rychlejší a energeticky úspornější.
- Dvířka chladná na dotyk – díky dvířkům Isofront® Plus zůstává vnější strana dvířek relativně chladná na dotyk – dosahuje maximální teploty 50 °C
- Chladící ventilátor – spouští automaticky se když je spuštěna trouba. Ochlazuje elektronické komponenty a tím je chrání
- Povrchová úprava oceli proti otiskům prstů
- Možnost péci na 3 pečících úrovních najednou
- Automatická nabídka teplot
- Dětská bezpečnostní pojistka – chrání před náhodným sepnutím spotřebiče.
- Indikace zbytkové teploty
- Zasouvatelná tlačítka
- Automatické osvětlení na otevření dveří
- Vysoce lesklý smalt, snadné čistění
- Snadno omyvatelné dveře
- Zastavení horkovzdušného větráku při otevření dveří.
- S jmenovitým příkonem 3,5 kW a el. napětím 230 voltů, spadá sporák do energetické třídy A.
Příslušenství:
- 1 odkapávací pekáč šedý smalt
- 1 smaltovaný koláčový plech na pečení
Funkce grilování se již běžně nachází v klasických i mikrovlnných troubách. V případě standardních pečicích trub můžete tuto funkci využít pro pečení větších kusů masa. Některé, včetně stolních modelů, bývají vybaveny otočným rožněm pro rovnoměrné opečení pokrmu ze všech stran.
Grilování u mikrovlnných trub je oblíbené zejména pro to, že dodává pokrmům zlatavou barvu a křupavou kůrčičku, která výrazně zlepšuje jejich chuť. Nejčastěji se používá pro přípravu párků, klobásek, tenkých plátků masa nebo k zapékání baget a lasagní.