Vestavná mikrovlnka s výkonným grilem
Mikrovlnná trouba je v současné době jedním ze základních prvků každé kuchyně. Pokud ji stále ještě nemáte nebo chcete vyměnit starou mikrovlnku za novou, můžete využít služeb mikrovlnné trouby Mora VMT 452 X. Jde o plně vestavný model s již připevněným montážním rámečkem, který se dokonale sladí s ostatním kuchyňským vybavením. Vedle toho nabízí širokou škálu zajímavých funkcí, mezi nimiž vévodí funkce grilu. Tu jistě uvítají zejména milovníci masa a uzenin. Funkci grilu lze kombinovat s mikrovlnným ohřevem.
Chytré programy a časovač
V programové nabídce máte celkem 10 přednastavených režimů, mezi nimiž najdete například programy pro přípravu masa, ryb zeleniny, křupavé pizzy a samozřejmě i program ke znovuohřátí hotového jídla.
Součástí výbavy je také funkce pro rozmrazování a časovač s možností nastavení do 59 minut. Odpočet nastaveného času se vám zobrazí na digitálním displeji.
Snadná údržba, velká kapacita
Mikrovlnka Mora VMT 452 X disponuje nerezovým povrchem se speciální úpravou AntiFinger, která zabraňuje vzniku nevzhledných šmouh od otisků prstů. Dvířka otevíráte jednoduše pouhým stisknutím tlačítka.
Celkový vnitřní objem tohoto modelu činí 28 litrů. Nechybí zde ani grilovací rošt a praktický otočný talíř o průměru 31,5 cm.
Funkci časovače dnes běžně najdete u různých druhů elektrospotřebičů. Ať už jde o sporák, varnou desku nebo třeba ventilátor, všude tam funguje jako šikovná pomůcka, která vám usnadní každodenní život. V případě sporáku nebo multifunkční trouby ohlídá jídlo. Máte-li ji také u ventilátoru či u digestoře, nemusíte se starat o jejich včasné vypnutí.
Funkce grilování se již běžně nachází v klasických i mikrovlnných troubách. V případě standardních pečicích trub můžete tuto funkci využít pro pečení větších kusů masa. Některé, včetně stolních modelů, bývají vybaveny otočným rožněm pro rovnoměrné opečení pokrmu ze všech stran.
Grilování u mikrovlnných trub je oblíbené zejména pro to, že dodává pokrmům zlatavou barvu a křupavou kůrčičku, která výrazně zlepšuje jejich chuť. Nejčastěji se používá pro přípravu párků, klobásek, tenkých plátků masa nebo k zapékání baget a lasagní.