Svěží design
Na první pohled vás mikrovlnná trouba Candy EGO G25 DCO zaujme svou odvážnou a svěží oranžovou barvou. Netradiční barevnou kombinaci skvěle doplňují oblé tvary ladící s celkovým designem mikrovlnky. Jistě velmi oceníte snadné ovládání v podobě ovládacího otočného knoflíku a elektronických tlačítek. O právě probíhajících procesech vás informuje ve vrchní části umístěný LED displej.
Silný gril
Využít můžete 5 stupňů výkonu. V nabídce naleznete 8 automatických programů vaření. Jistě oceníte funkci rozmrazování Defrost. Další velmi oblíbenou funkcí je samočisticí quartz gril, který je výkonnější než klasický gril.
Ideální výkon
Mikrovlnná trouba dosahuje maximálního výkonu 900 W a výkon grilu je pak 1000 W. Otočný talíř má optimální průměr 27 cm. Objem trouby je 25 litrů, což vám umožní tepelně zpracovat dostatečné množství potravin.
Gril je topná spirála umístěná v horní části trouby. Dnes je grilem zpravidla vybaven každý lepší sporák. Díky grilu je možno připravit pokrmy specifické chuti. Někdy takto bývá označena i funkce grilování u mikrovlnných trub.
LED (light emitting diode) je obrazová technologie využívající podsvícení diodami emitujícími světlo. Využití této technologie přispívá k vysokým úsporám energie a ke dlouhé životnosti osvětlení.
Funkci časovače dnes běžně najdete u různých druhů elektrospotřebičů. Ať už jde o sporák, varnou desku nebo třeba ventilátor, všude tam funguje jako šikovná pomůcka, která vám usnadní každodenní život. V případě sporáku nebo multifunkční trouby ohlídá jídlo. Máte-li ji také u ventilátoru či u digestoře, nemusíte se starat o jejich včasné vypnutí.
Funkce grilování se již běžně nachází v klasických i mikrovlnných troubách. V případě standardních pečicích trub můžete tuto funkci využít pro pečení větších kusů masa. Některé, včetně stolních modelů, bývají vybaveny otočným rožněm pro rovnoměrné opečení pokrmu ze všech stran.
Grilování u mikrovlnných trub je oblíbené zejména pro to, že dodává pokrmům zlatavou barvu a křupavou kůrčičku, která výrazně zlepšuje jejich chuť. Nejčastěji se používá pro přípravu párků, klobásek, tenkých plátků masa nebo k zapékání baget a lasagní.
S využitím páry během pečení přípravy domácího pečiva získáte lesklý povrch připravovaných pokrmů a křupavější kůrku. Pečivo bude mít jemnou a chutnou texturu.
Gril je topná spirála umístěná v horní části trouby. Dnes je grilem zpravidla vybaven každý lepší sporák. Díky grilu je možno připravit pokrmy specifické chuti. Někdy takto bývá označena i funkce grilování u mikrovlnných trub.