Nízká spotřeba, bohaté vybavení
Beko CSM 57000 GW multifunkční sporák vybavený sklokeramickou deskou se 4 varnými zónami a elektrickou troubou disponující celou řadou zajímavých pečicích funkcí.
Velkým plusem tohoto modelu je mimo jiné i jeho nízká spotřeba, s níž spadá do energetické třídy A. Dodává se v klasickém bílém provedení s černými prvky.
Chutná jídla snadno a rychle
Vybírat lze celkem ze 7 funkcí pečení. Jistě zajímavou je funkce pro grilování, která se hodí zejména pro přípravu masa, ryb, klobás či toastů. Horní a spodní ohřev s horkým vzduchem je ideální pro pečení koláčů. Tradiční pečení jistě rádi využijete, chcete-li u pokrmů dosáhnout chutné křupavé kůrčičky. Nechybí ani funkce rozmrazování, která funguje na principu nucené cirkulace vzduchu – zmrazené potraviny budou hotové již během několika málo minut. Ovládání sporáku je zajištěno pomocí několika otočných voličů.
Velká kapacita
Celkový užitný objem trouby činí 55 l. Díky tomu tak můžete připravovat více pokrmů najednou.
Kruhové topné těleso v kombinaci s ventilátorem představuje účinný nástroj, který účinně zabraňuje vzájemnému mísení vůní.
Snadná údržba
Dvířka trouby jsou vyrobena ze skla, na němž nenaleznete ani jediný šroubek – jejich pravidelná údržba tak bude hračkou. I hladký smaltovaný vnitřek představuje záruku snadného čištění. Ergonomické madlo pak zajišťuje komfortní a bezpečnou manipulaci.
Praktické vychytávky
Abyste měli vždy dokonalý přehled o celém průběhu přípravy, je zde přítomné vnitřní osvětlení – tak snadno uvidíte do každého rohu.
Neméně důležité zmínit i šířku spotřebiče, která u tohoto modelu činí 50 cm.
Co ještě nesmí chybět
Součástí příslušenství je pečicí plech společně s grilovacím roštem.
Jistě také oceníte praktickou přihrádku ve spodní části sporáku, kam můžete příslušenství bezpečně uložit.
Sporák Beko CSM 57000 GW se svými vlastnostmi jistě potěší i všechny náročné hospodyňky.
Funkce grilování se již běžně nachází v klasických i mikrovlnných troubách. V případě standardních pečicích trub můžete tuto funkci využít pro pečení větších kusů masa. Některé, včetně stolních modelů, bývají vybaveny otočným rožněm pro rovnoměrné opečení pokrmu ze všech stran.
Grilování u mikrovlnných trub je oblíbené zejména pro to, že dodává pokrmům zlatavou barvu a křupavou kůrčičku, která výrazně zlepšuje jejich chuť. Nejčastěji se používá pro přípravu párků, klobásek, tenkých plátků masa nebo k zapékání baget a lasagní.